17:00

UNIK FK

Referat: Lohärads IF Röd - UNIK FK

Trots att det var matchstart kl 17.00 på söndagseftermiddagen så var det varmt.

Under de första 10 minuterna skapade vi en del chanser, men våra skott var mera som hempass till deras målvakt. Det var ganska lätta skott att ta för deras målvakt.

I UNIKs första anfall så släppte vi in ett mål på en snabb kontring, 0-1 i 11:e minuten. Vad gjorde vi där?

Vi kom tillbaka ganska snabbt och gjorde 1-1, i 15:e min. Det var ett inlägg av Anton som studsade över deras målvakt.

Vi var osäkra i försvaret, det kändes inte bra. Vi som brukar ha en trygghet där. Vi slarvar för mycket över hela banan.
I den 26:e min gör vi 2-1 genom Zacke. Ralle slår ut bollen till vänster kant, där kommer Hepp som bryter in och slår det efter marken snett inåt till Zacke som skjuter och tar sin egen retur.
I den 26:e min tog vi timeout, vi var inte nöjda. Vi slarvade för mycket, hade inte tålamod. Efter timeout, när vi gorde några byten, så blev det bättre fart i benen, vi hade ett bättre tempo. Men fortfarande slarv i många situationer.

I 41:a min gör UNIK 2-2. Vi får inte bort bollen, vi står och tittar.

Anton slår en hörna precis innan halvtid, som domaren blåser av för halvtid utan att kolla vad som händer. Bollen seglar sig direkt in i mål, men det var avblåst för halvtid.

Vi hade många trötta spelare idag. Vi pratade mycket om att vara här och nu under halvtiden. Kändes som att grabbarna var någon annanstans.
Vi gör (igen) en bättre 2:a halvek än 1:a halvek. För gör totalt 4 mål (3 mål sista 5-6 minuterna) och vinner matchen, alltid skönt med 3 poäng.
3-2, 61:a min, Ralle sätter säkert en straff (farligt spel).
4-2, 75:e min, Väggspel på högerkanten mellan Anton och Ralle, Anton slår inlägg som Jocke petar in.
5-2, 78:e min, Hepp passar ut till Jocke på vänsterkanten, som skjuter i ribban, och på höger kanten kommer Claudio och petar in den.
6-2, 79:e min, Anton kastar ett snabbt inkast från långt ned på högerkanten över deras backar, där dyker Jocke upp och skär in och sätter den.